Sorry! Due to the overwhelming number of consumers...

I förrgår hade företaget "THE LEADING HOTELS OF THE WORLD" som har det häftiga tillägget "every quest has a beginning" , alltså ungefär "varje jakt börjar nånstans", en häftig kampanj. Den varade i 1.5 timmar och erbjudandet var 130:-/person & natt för lyxiga hotellrum. Erbjudandet gällde worldwide på utvalda rum på utvalda hotell, bl a Grand i Stockholm. Då kedjan grundades 1928, har man 80-årsjubileum i år och vill fira det med specialpriset 19.28 USD, alltså ca 133:- .
På deras hemsida står det bl a följande: "The Leading Hotels of the World understands the finer points of hospitality and luxury. Indulge yourself in a lifestyle of luxury at one of our 5 star hotels and the unparalleled comfort they offer".

KLART MAN VILLE VARA MED PÅ DET!
KUNDE MAN DET DÅ?
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!
VARFÖR DÅ?
JO, NÄR MAN SURFADE IN PÅ HEMSIDAN MÖTTES MAN AV FÖLJANDE MEDDELANDE:

Sorry! Due to the overwhelming number of consumers currently trying to access this promotion, your request is being delayed momentarily. Please be patient, don't get discouraged, and retry in a few seconds by clicking here, or by going back to http://www.lhw.com/1928 
             ...tyckte jag i en sekund  - sen glömde jag alltihop


...ja, nog skulle man kunna lida sig igenom några dygn på ett sånt här hotell...

Dock, utlovade man idag på sin hemsida att höra av sig med ett nytt erbjudande till alla 6 miljarder människor som försökte komma in på hemsidan men inte lyckades. De 6000 som lyckades kommer inte att få nåt sånt mail...

                                         


 


Kommentarer
Postat av: Junitjej [Bloggarnas stegrace]

Jag kikar in och önskar dig en trevlig helg!

2008-10-03 @ 21:18:38
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Borthy!

Socrate! Jag har varit en dålig bloggläsare en tid. Hur dålig fattar jag nu när jag kommer hit! Du är tillbaka och det med besked, jag har mycket läsning att se fram emot här och det gör mig så glad! Nu märker jag att jag skall hit dagligen igen. Blev ett tag liksom van att det inte stod något nytt här. Vänj mig aldrig med det igen! Nu skall jag läsa! Kram min vän, hoppas du har en fin fredagskväll! Kram

2008-10-03 @ 22:52:26
URL: http://borthy.blogg.se/
Postat av: Socrate

Ja, alltså Borthy - ingen fara alls, för jag har bloggt minimalt själv senaste tiden.

Hinner inte riktigt med för livet, som jag oftast försöker beskriva, på ett eller annat sätt, tar alltför mycket tid att leva just nu, för att också hinna skriva om det. Välkommen tillbaka hur som helst!

Vännen Socrate

2008-10-04 @ 19:38:08
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Fia

Hoppas du är snabb som blixten nästa gång erbjudandet dyker upp, så du kan få en lyxig hotellvistelse till ett fantastiskt pris. Tror du att det var några som fick det rabatterade priset, eller är det bara en reklambluff?

2008-10-05 @ 08:54:40
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: britten

jag förstår hur Borthy menar ..vet du det är alltid kittlande spännande att gå in till din underfundiga

blogg...Ska försöka ta oss hem till Sthlm nu inan stormen kommer. och den berömda sola i karlstad ..!!! nää fanns inteha det gott2008-10-05 @ 09:12:03
URL: http://pyrobritt.blogg.
Postat av: amonym

Du kan komma till vårat lilla hotell....förra sommaren var vi i snitt 17 pers till frukost varje dag. Vi kostar bara trevligt sällskap - och har så många stjärnor att vi inte kan räkna=)

2008-10-05 @ 17:43:16
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Borthy

Men så där är det väl alltid? Inte ens på ICA finns det 2 paket grumme för 50 spänn när veckans reklam säger att det är erbjudandet för veckan! Tomt på hyllan!

2008-10-06 @ 22:41:16
URL: http://borthy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0