Vem sa nåt om läkarbrist ???

image435               image523    SVENSKA MÄSTARE 2008
Vaddå läkarbrist?? 
                             . . .inte på detta sjukhuset i alla fall !

Kommentarer
Postat av: britten

Nä där ser dom
ut att vara betryggande på alerten...

2008-04-21 @ 18:33:25
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: maria

Nej....men de ser lagom trevliga ut...hmm. Jag tror jag hoppar över behnadling av dessa herra. Det går nog över av sig själv...hahaha!!!

Förresten...tack för att du tagit bort den hemska loggan du haft ett tag....hehehe....den har retat mig LÄNGE nu!!!!
FBK forever.....

Ha det skönt i vårsolen idag.....
suck, grattis till guldet då..hm!

2008-04-22 @ 07:35:12
URL: http://www.nightviolet.blogg.se
Postat av: Socrate

Socrate svarar Maria: Njae det var nog ett "misstag i arbetet" att HåVe's logga inte kom med i går men detta ska genast rådas bot på så den återkommer snarast i nästa inlägg OCH DETTA BARA FÖR ATT VARA RETSAM MOT DEJ! Nädå, FBK både är och har länge varit ett himla bra lag och ska ha all cred för sitt spel. Det råkade bara vara HV's tur i år. Jag tycker detsamma om Timrå och LHC också, kanske extra mycket om LHC, som ju var så snubblande nära. En hel drös med tveksamma mål som dömdes bort var ju deras Waterloo och jag har all sympati med dem för detta. Nu blev det ju precis samma resultat som i grundserien, dvs. att HV kom etta och LHC tvåa så - GANSKA RÄTTVIST VAR DET !


Nog hockeysnackat nu.


Ha det gott i vårsolen / vännen Socrate

2008-04-22 @ 11:00:16
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: amonym

och denna bild är ju naturligtvis från det lilla sjukhus du besökt lite mer frekvent nu på senare tid.....hihi.....håller nog med britten att de ser inte så himlens empatiska ut....

2008-04-23 @ 09:07:52
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Borthy

Hmmm.... jag har aldrig sett att det skulle kunna vara doktorsbrist någonstans men systerbrist är det ingen brist på kan jag lova! Problemet med alla doktorerna är att de måste hålla på med så mycket administrativt att de inte hinner med patienterna som de vill tror jag! Men jag håller med föregående talare här, dessa gossar ser alerta ut!
Hur går det för din grabb? Kram

2008-04-23 @ 14:31:06
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Socrate

Socrate till Amonym & Borthy: Visst ser de lite väl allvarliga ut de där herrarna och nån dam. Vet inte om det ens är doktorer...kanske nån annan vitrockad yrkesgrupp. Har hört ett antal röster om att doktorer måste administrera så mycket att patienterna kommer i andra hand...HELKASS!!
Ni syrror är värda all lönehöjning ni kan få och jag stöder helt er kamp!
Sonen kom hem i går och är ganska nöjd med det. Vi också. Han har en hel del ont men får ju värkmedicin så han ska slippa det mesta av den.
Just nu är han ute och rullar med rullstolen med ett par kompisar på stan och ska köpa glass. Sånt är uppiggande för en tonåring.

Ha de gott
// Socrate

2008-04-23 @ 15:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0