682 mail att läsa

 image532                                                               image523
I förrgår kom sonen hem från sjukhuset efter 17 dagar där. Oj, vad han tyckte det kändes skönt att få surfa, kolla mail och träffa kompisar igen mm. Han hade 682 + 70 oöppnade mail! (i två olika mailboxar), som han fått under tiden på sjukhuset. Sysslolös var han inte på några timmar.

Beträffande kompisarna har han inte varit utan dem för OJ OJ OJ, vad de ställt upp och hälsat på honom på sjukhuset. Det har varit en sån strid ström att han fått lägga upp dem efter schema för att orka med. Pappa och mamma har fått vara samordnare första veckan, då han inte orkade med att sköta sånt alls själv. Att ha så många och goda vänner är guld värt i den situationen.

Han har en hel del värk, men kan gå inomhus med gåstolens (eller som den heter "Betastödet") hjälp. Han har en lånad rullstol för både utomhusfärd och hemma. En helt ny företeelse för både honom och oss men oerhört nyttig. Man lär sig en hel massa och får sätta sig in i problematiken som rörelsehindrade har, som t.ex. dörrposter som är i vägen, trösklar som hindrar framfarten med rullstol, knep och knåp att ta på strumpor och byxor med brutat lårben och sprucket bäcken, men även tröjor, när man har brutet nyckelben.
Man får en helt annan syn på hur rörelsehindrade har det och jag hoppas att man i framtiden förhoppningsvis tar ännu mer hänsyn.
Synd bara att det ska behövas en så traumatisk händelse för att ögonen ska öppnas för oss tröga människor.
image531
(Den suddiga lilla texten ovan lyder "Please don't park in handicapped ways again")

Vi är idag trots allt oerhört tacksamma och glada att få ha hela familjen samlad igen!
Vi vill rikta ett stort tack till alla som hört av sig med hälsningar och tankar och ser mycket ljust på hur "äventyret har slutat/kommer att sluta".

Kommentarer
Postat av: Fia

Vad skönt att sonen har återhämtat sig så pass bra. Fy, på din beskrivning inser man hur illa det var med honom från början. Tur att han har en liten skyddsängel.

2008-04-24 @ 22:01:05
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Borthy

Så skönt att höra att han är hemma igen. Jo, visst är det nyttigt med vissa erfarenheter men den här var i värsta laget, tycker att ni borde fått slippa denna hemska erfarenhet men samtidigt eftersom nu olyckan inträffade så är jag så otroligt glad att det gick så pass bra som det gick. Vilken tuff grabb som redan är ute och rullar på glassköp!
tror egentligen att denna olycka gör hela traktens ungdomar försiktiga vid bilkörningen, tror alla fått sig en tankeställare om livets sköra tråd. Eller hur? Minns han något vad som inträffade? Ha en fin dag och krama sonen allt ni får! Kram

2008-04-25 @ 10:04:12
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Socrate

Socrate till Borthy:
Visst var det ett väl mastigt sätt att skaffa erfarenhet på men nu har det hänt och allt ska ju sluta bra så...
Han har vissa minnesfragment och det fanns faktiskt ett ögonvittne, som vi genom polisrapporten fick reda på. Personen i fråga kunde återge förloppet ganska bra så vi vet lite mer nu. Han sträckte sig förmodligen efter mobilen som halkat ner på golvet (sånt gör vi ju ALLA ibland) och då tappade han kontrollen ett ögonblick. Så var voltandet ett faktum.

OJ, vad tacksamma vi är att det gick bra.

Ha de bäst själv och en riktigt skön helg

vännen Socrate

2008-04-25 @ 11:28:00
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: amonym

Skönt att höra att pöjken är på bättringsvägen. Måste ju bero på den eminenta vården....=) Tror att stödet av vänner betyder enormt mycket!!!!
Kolla min blogg efter en fin dikt som jag snart ska lägga in....=)
Go o gla helg!

2008-04-25 @ 11:51:50
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: britten

Så härligt att höra att sonen är hemma och familjen samlad. Det gläder mig..allt gott till er

2008-04-25 @ 21:16:45
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Ninni

Oj oj det lät tufft!

Minns när sonen bröt benet..en låång historia på tre månader endast tio år gammal!
Men han blev skicklig på kryckorna så småningom!

Hoppas han kryar på sig snabbt..ha en skön helg!

2008-04-25 @ 21:32:02
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: konrad

Skönt att höra att allt är bra och hoppas han blir helt återställd. Man blir hela tiden påmind om hur fort det kan gå. Ha det så bra!

2008-04-26 @ 20:22:56
Postat av: Ulla

Åh, vad skönt att höra att sonen är hemma igen och att olyckan fick en lycklig utgång.

2008-04-29 @ 22:01:23
URL: http://www.ulla67.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0