"Meka med tvätten"

Jag är en lten grabb till sinnet. Till formatet en man. Vissa kanske t o m. dristar sej till att kalla mej kille. Hur som helst är jag pappan i en familj med 4 barn. I en 6-personersfamilj med två tonårskillar, en matglad 7-årig kille , en 5-årig tjej som kan sluka 4-5 mackor i sina bästa stunder samt hyfsat stor matglädje hos de andra två går det åt mycket mat och blir det mycket tvätt, strykning och mycket annat oxå. Med en idogt studerande mamma, en bara sporadiskt frisk pappa och barn som alla har allergier, astma och eksem är det ibland så att "vi gamle" tycker att "nu får det väl ändå FÖR HÖGE FARAO RÄCKA!!!". Varför kan inte vi få uppleva åtminstone EN ENDA LITEN DAG när alla är någolunda friska? Det får vi både nu och då men periodvis känns de "sjuka perioderna" så oändliga.
           image86                           image87
Jag brukar hur som helst kalla att stryka för "att meka med tvätten" för det låter lite mer "manligt" och mer tekniskt tilltalande i mina öron. Att meka, snickra och fixa är ju så kul så om strykning etc. ingår i det begreppet blir det ju så himla mycket mer tilltalande. Att meka med strykbrädan är en av livets fröjder. "Byta klossar på brädan" ger ju respekt bland polarna ju.            JU!

                                          / Socrate "the iron man" /

Kommentarer
Postat av: amonym

haha! Man känner igen sig=)Intressant att även dina små äter - mina småttisar kör med reptilstilen. Äter bra som 17 en dag - och sen nästan nada i flera dagar. Men de växer o e friska så man får väl förmoda att de petar i sig nått! Märkligt vad lätt det är att få dem att testa en ny godissort jämfört med ny mat.... livets mysterier!

2007-10-01 @ 13:34:05
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Socrate

>>Amonym: Mysteriet med godiset är knepigt. Våra små kan var proppmätta på mat ena sekunden men nästa ropa efter godis. Märkligt fenomen.

2007-10-01 @ 23:11:23
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: amonym

Inte märkligt alls tycker jag! Har du ingen godis- och efterrättsmage? Det har jag! hihi! Där kan man alltid stoppa i något nytt bara det går under kategorin godis eller efterrätt!

2007-10-02 @ 11:59:43
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Socrate

>>Amonym: SÅ du menar alltså att "det sitter i namnet på födoämnet - inte i eventuellt utrymme att placera detsamma i lilla maggen???"

2007-10-02 @ 12:04:35
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: amonym

Ju sötare saker desto mer får plats, så är det bara!

2007-10-03 @ 18:41:54
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0