2 proppfulla matkassar och ett bra slut på en tuff dag

Nyss anlände äldste sonens tjej för att fortsätta sin praktik i en av ortens blomsteraffärer. Hon bor hos oss under denna tid, men har varit hemma i föräldrahemmet över helgen. Som en mycket generös "tack-för-mat-o-logi-gåva" medförde hon två proppfulla kassar med matvaror, frukt och godis. Eftersom hon börjat vänja sig vid oss efter sådär ett halvårs gemenskap - hon har inte bott hos oss hela den tiden, men snart i tre veckor - hade hon valt ut ett sortiment som hon noterat är omtyckt av vår familj, t.ex. polarbröd, röd Polly (frugans favvis), jordgubbsyoughurt, vindruvor och mycket, mycket annat. Ett mycket generöst tilltag tyckte vi, som inte tänkt oss någon ersättning för kost&logi men detta gick ju knappast att protestera mot.
                                        image168image169          
För den som eventuellt undrar så innehar hennes föräldrar en ICA-affär i ett grannsamhälle. Hela familjen är engagerad i att arbeta där. Mor och far nästan ALLTID och de tre systrarna på lediga stunder, när inte skolan kallar. Man har dock den mycket goda smaken att ha stängt på söndagar, vilket jag tycker ALLA affärer skulle ha.
Märkligt men även ett bevis på att "saker har en konstig förmåga att ordna sig" . Frugan och jag satt bara en halvtimme innan och talade om att det kostar flis att ha tonåringar i huset och en del extra med en till inneboende. Inte för att vi skulle vilja slippa att ha henne hos oss - vi gillar henne skarpt, men bara ett konstaterande.
Kyl & skafferi är nu välfyllda. Tacksamhet är en underdrift av vad vi känner.         image172  
Och ett BRA avslut på en MYCKET JOBBIG KLÅDDAG FÖR MEJ!                                               

                        (Bilden på Pollypåsen använd med benäget tillstånd av Cloetta)

Kommentarer
Postat av: britten

jo ungdomar kostar skjortan märker det när mina systerdöttrar är här...men för mig som inte har några egna barn är det ett kärt nöje att handla gott till dom...hhhmmmm klåddag ? vadan detta .?

ha det gott

2007-11-19 @ 15:29:38
URL: http://pyrobritt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0